Nicole je výnimočná matka, tvrdí jej manžel Keith Urban

Nicole je výnimočná matka,
Keith Urban s manželkou Nicole Kidman
Zdroj: sita.sk
2015-01-26 01:05:49 |

Aj keď sa vlani v súvislosti s manželstvom Nicole Kidman a Keitha Urbana skloňovala slovo rozvod, zdá sa, že na teraz je všetko zažehnané a Keith skladá svojej polovičke poklony.

Herečka a hudobník sa zobrali v roku 2006, keď sa Nicole otriasla z 11-ročného manželstva (1990 - 2001) s hviezdou filmového plátna Tomom Cruisom.  Dva roky po sobáši sa im narodila dve biologické deti, ktoré vynosila náhradná mama. V roku 2008 prišla na svet dcérka Sunday Rose a o dva roky neskôr dievčatko s menom Faith Margaret

„Nicole ma naučila ma všetko o rodičovstve,“ chváli v rozhovore pre huffingtonpost.com svoju polovičku Urban, ktorý patrí v Amerike k veľkým idolom. Austrálska herečka s neprehliadnuteľnou tvárou porcelánovej bábiky je podľa neho matkou-veteránkou a so všetkým si poradí.

(Sobáš Keitha a Nicole v roku 2006 bol veľkolepou udalosťou)

Urban oceňuje, že mu od narodenia prvej spoločnej dcéry trpezlivo a poctivo všetko vysvetľuje, keďže on na rozdiel od nej predtým deti nemal. „Všetko o výchove sa učím od nej. Vychovávala dve deti už pred tým ako sme sa stretli a preto veľa z toho, čo sa naučila, priniesla aj do našej rodiny a tak je to super,“ vysvetľuje. „Učím sa od nej nielen to, ako vychovávať deti, ale najmä ako vychovávať dve dievčatá, lebo ja som sestry nikdy nemal, vyrastal som iba s bratom,“ hovorí. Život s dievčatami je podľa neho iný a je vraj veľmi šťastný, že sa môže o ne starať po boku s takou úžasnou ženou akou je Nicole. Hudobník je presvedčený, že slávna mama je pre ne výborným príkladom.

(Prominentný pár s dcérami Sunday Rose a Faith Margaret) 

Ako prezradil, Nicole ho naučila, že v prvom rade je dôležité počúvať a vnímať pocity detí a ctiť si ich. Vždy, keď sa dá, sa im preto snažia pomôcť, no nerozmaznávať ich príliš. Keď majú dievčatá z niečoho obavy alebo strach, nikdy ich neodbijú tým, že je to hlúposť. „Nicole by nikdy v živote tak nezareagovala,“ tvrdí. „Vždy sa snaží ostatných pochopiť a pomôcť im. Ona je proste výnimočná,“ uzatvoril rozprávanie o svojej manželke a matke ich dvoch dcér Nicole. Podľa toho sa zdá, že na rozvod to až tak nevyzerá, aj keď v Hollywoode jeden nikdy nevie...

(Keith a Nicole si často na verejnosti vymieňajú nežnosti) 

 

Nicole si lásku svojho súčasného manžela užíva plnými dúškami, aj keď občas médiami prebehne správa o problémoch v ich vzťahu. Kým dlho po rozvode s Tomom sa o svojom slávnejšom exmanželovi nerada bavila, po rokoch pripúšťa, že sa pri ňom cítila ako stratená a nebolo jej dobre. Problém vidí najmä v tom, že Tom bol už vtedy veľmi známy a ona len začínala. K pohode im určite neprispelo ani to, že sa im nedarilo mať spolu deti a manželstvo nezachránili ani dve adoptované ratolesti Connor a Isabella.  

 

 

 

 

 

 

 

(Exmanžel Tom Cruise a dcéra Isabella)

(Syn Connor z manželstva s Cruisom)

Reálnym dôvodom nevydarených Tomových manželstiev však bude pravdepodobne skôr jeho závislosť na scientológii, ktorej popri ňom prepadla aj Nicole a ich dve deti, rovnako ako aj neskoršia Tomova manželka Katie Holmes. Tá to s ním tiež nevydržala a v roku 2012 zo vzťahu rovnako ako Nicole vycúvala. Ich spoločnú dcérku Suri, ktorá je jedným z najrozmaznanejších detí Hollywoodu, ešte nestihla scientológia ohúriť, no Connor a Isabella sa vďaka tomu, že po rozvode nežili s Nicole, ale s Tomom, stihli stať silnými stúpencami tejto sekty a s mamou sa takmer úplne odcudzili.

(Tom Cruise s exmanželkou Katie Holmes a dcérkou Suri)

O súčasnom manželovi Keithovi nepovie Nicole nič zlé, aj keď si tiež prešli svojim. Pred tým, než ju spoznal, žil veľmi búrlivo a po sobáši absolvoval liečbu od závislosti na kokaíne a alkohole. Obidvaja si uvedomujú, že hrozba drog a alkoholu sa môže kedykoľvek vrátiť, preto sa snažia nenechať si puto, ktoré ich spája, ničím narušiť. Dcéry, ktoré sú stredobodom ich vesmíru, sú tým najväčším dôvodom, pre ktorý sa podľa Urbana oplatí žiť a bojovať proti démonom. 

 

Fotogaléria

sita.sk, profimedia.sk
Zdroj: az

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia