Mama nahnevala malú umelkyňu, tak si to „zlízla“

Mama nahnevala malú umelkyňu,
Ilustračné foto
2015-01-25 00:30:48 |

Nastajlovaná dvojročná Skye Gracey z írskeho Belfastu chcela urobiť svojim rodičom predstavenie s piesňou z Ľadového kráľovstva. Smejúca sa mama však všetko pokazila.

Prerušiť dlho pripravované vystúpenie, na ktorom si budúca hviezda speváckeho neba Skye vážne dala záležať, nestálo jej rodičom za to. Nádherné šaty a výraz presne zodpovedajúci titulnej piesni Let It Go z dievčenského hitu Ľadové kráľovstvo, bolo vrcholom dňa. Pohodlne usadení rodičia a sústredená umelkyňa boli jasným dôkazom toho, že ide naozaj o dôležitú akciu. Smiech, ktorý mama spustila po prvých slovách piesne, dostali Skye do „vývrtky“.

Nepomohlo ani dobre mienené ospravedlnenie mamy, ktorá by si pieseň rada vypočula. Namiesto toho ju za nerozvážne správanie počas „koncertu“ čakala spŕška kritiky a nejaký ten buchnát od spravodlivo rozhorčenej speváčky. Len si predstavte, ako sa musela cítiť, keď sa jej po poctivo nacvičenom čísle niekto začne smiať. Veď to by určite rozčúlilo každého, preto máme pre jej reakciu spojenú s fyzickým útokom na mamu plné pochopenie. Veríme, že nabudúce si dá na svoje nemiestne správanie pozor a malo by byť varovaním pre všetkých rodičov, ktorí by si chceli robiť z kvalít svojich detí posmešky.

Rozkošné a nefalšované rozhorčenie je natoľko jednoznačné, že vôbec nemusíte vedieť po anglicky, aby vám bolo jasné, že umelkyňa je neskutočne nahnevaná a toto si jednoducho za klobúk nedá. Vôbec sa s tým nepára a mame jasne oznámi, že keď svoje správanie nezmení, pôjde pekne krásne spať do izby sama a môže sa stať, že ju už nikto nikdy neuvidí. Dokonca ju aj postraší, že za takéto nevychované správanie ju pokojne môže niekto odniesť preč z domu. No povedzte, nezľakli by ste sa? Mamine vo videu určite musel zmrznúť po takýchto vážnych vyhrážkach úsmev na perách a až si Skye nabudúce pripraví nejaké vystúpenie, nenapadne ju len tak nerozvážne sa chichotať. Kto to kedy videl...

 


Foto: youtube.com
Zdroj: az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia