Trapas Meryl Streep pre prsia plné mlieka

Trapas Meryl Streep pre
Ilustračné foto
Zdroj: flickr.com
2015-01-23 12:01:51 |

Ste krátko po pôrode a niekde vonku sa vám zrazu spustilo mlieko? Niekedy je ho toľko, že nepomôžu ani vankúšiky v podprsenke. Svoje o tom vie aj taká hviezda, akou je Meryl Streep.

Svetoznáma 66-ročná hviezda je dôkazom toho, že trapasy sa nevyhýbajú ani celebritám. O jednom nedávno porozprávala v éteri.

Meryl Streep vie niečo nielen o filme a o prestížnych filmových oceneniach, ale táto štvornásobná mama má bohaté skúsenosti aj s dojčením. Navonok dosť chladná, ale v skutočnosti vtipná dáma, ktorá sa nezmazateľne zapísala do histórie filmu, má s dojčením niekoľko zážitkov, ktoré naozaj stoja za to! Ako prezradila nedávno v rozhovore na BBC, jeden z najväčších trapasov sa jej stal na udeľovaní cien Zlatý glóbus v roku 1980.

„Vtedy udeľovanie prebiehalo úplne odlišne oproti súčasnosti ,“ spomína. Ako priblížila, ceremoniál trval neskutočne dlho, začal okolo obeda a pokračoval do noci. „Sedieť na jednom mieste tak dlho bolo pre mňa ako novopečenú matku priam receptom na katastrofu,“ smeje sa dnes pri spomienke na tento deň spred 36 rokov.

„Bola som nominovaná na cenu Zlatý glóbus za film Kramerová verzus Kramer tesne po pôrode môjho prvého dieťaťa. Vtedy sa nedala len tak požičať večerná róba niekde v požičovni a ja som si nemala peniaze na nové. Tak som si obliekla svoje svadobné šaty. Boli naozaj pekné – biele hodvábne. Stalo sa však to, čo sa nemalo. Ako sme tam tak sedeli, prešli dve hodiny, tri hodiny a keďže som medzitým nedojčila, boom, spustilo sa mi mlieko! Pod bielymi hodvábnymi šatami,“ spomína na príhodu herečka. Napriek tomu sa snažila zostať v pokoji a dúfala, že žiadnu cenu nezíska. Opak sa však stal pravdou a Meryl, ktorej biela róba v oblasti pŕs bola celá mokrá, získala Zlatý glóbus v kategórii Najlepšia herečka vo vedľajšej úlohe.

(Fotky z predávania Zlatého glóbusu sa na internete nenachádzajú, no takto vyzerala Meryl Streep o pár mesiacov neskôr, na Oscaroch v roku 1980.)

"Nebolo to dobré. Sedel a som s rukami založenými na hrudi a keď povedali moje meno, ako v tranze som išla na pódium. Ruky som si stále držala na hrudníku a cenu som preberala  iba jednou, lebo druhou som sa snažila prekryť fľaky. Museli si myslieť, že som divná. Bolo to veľmi trápne," opisuje dnes už s úsmevom na perách jednu z nie práve najoslňujúcejších spomienok. Za jediné šťastie považuje to, že ceremoniál sa v tom čase vysielal iba v Los Angeles County v juhozápadnej časti Kalifornie.

Škoda, že fotky z tejto udalosti ani video na internete nenájdeme. Keby sa stalo niektorej z celebrít v súčasnosti, určite by sme o tom všetci vedeli. 

Fotogaléria


Foto: wikimedia commons, flickr.com
Zdroj: babycenter.com, az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia