Videli ste už najkrajšie dievča na svete?

Videli ste už najkrajšie
Kristina Pime
2014-11-29 01:30:28 |

Všetky deti sú krásne a pre rodičov tie ich najkrajšie. Podľa majiteľov najznámejších módnych značiek a módnych návrhárov je však tou úplne naj zo všetkých detí Ruska Kristina Pimeová.

Dievčatko, ktoré je dcérou ruskej modelky Glikeriye, oslávi v decembri deviate narodeniny. Už má však za sebou množstvo fotení do prestížnych magazínov, ako aj rôznych módnych prehliadok. Ľudia z módneho priemyslu ju jednoducho milujú a zhodujú sa, že má dokonalé črty a je objektívne najkrajším dieťaťom.

Slečna, ktorá do sveta modelingu vstúpila vďaka mame ako trojročná, nepozná síce klasické detstvo, no dostáva zákazky, o ktorých snívajú všetky modelky. Pred objektívmi a na mólach je ako doma. Každý, kto s ňou spolupracoval, je jej výzorom uchvátený. Podľa fotografov je nádherná bez mejkapu, keď vyzerá na svoj vek a je rozkošným dievčatkom, ale aj namaľovaná, keď sú črty jej tváre výraznejšie. Prinášame zopár fotografií, aby ste mohli posúdiť, či sa váš vkus zhoduje s názorom módnych návrhárov a ďalších ľudí z tejto brandže. 

 

 

 

 

 

Fotogaléria


Foto: facebook.com
Zdroj: az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia