Zoznámte sa s najrozmaznávanejšími Britkami

Zoznámte sa s najrozmaznávanejšími
Ilustračné foto
2014-11-23 00:25:09 |

Hodinky značky Rolex, diamantové náušnice či kabelka Gucci sú malým výberom toho, čo patrí len päťmesačnej Rose Rowland. V rovnakom luxuse žije aj jej šesťročná krajanka Lacie Pope.

Rozmýšľate, či kúpite drobcovi nové zimné topánočky alebo pohľadáte lacnejšie, už obnosené, niekde na internetovom bazári? Tak takéto starosti mama ani nie polročného rómskeho dievčatka nemá. Rose, ktorá ešte nedokáže sama ani sedieť,  má regály plné značkových šiat, diamantové náušnice, hodinky Rolex za 3 500 eur, Gucci kabelku, 4 kašmírové peleríny s líščou kožušinou a samozrejme, množstvo značkových topánok. Ani cumlíky nie sú len také obyčajné, ale vykladané drahými kamienkami. Zastavuje sa vám nad tým rozum a pýtate sa, na čo jej to všetko je? Jednoducho preto, lebo mama a starí rodičia majú s dievčatkom veľké plány a chcú, aby žilo v blahobyte. Ich snom je, aby sa Rose stala novou hviezdou americkej reality šou „Honey Boo Boo" (Sladká Bú Bú), čo je detská súťaž krásy.

  

 

„Všetko to robím pre moju Rose, aby to mala v živote jednoduchšie, keď vyrastie,“ vysvetľuje jej 20-ročná slobodná mama Witney. Tá prevádzkuje kozmetický salón a žije neďaleko Plymouthu s rodičmi Christine (39) a Mauricom (52), ktorý veľmi úspešne podniká v umeleckom kováčstve.

Dievčatko, ktoré ešte netuší, že ju rodina nevychováva celkom štandardne a jej rovesníčky zvyčajne líščie kožušiny nenosia, sa pohybuje vo veľkom štýle vďaka flotile deviatich značkových kočíkov. Mama ich strieda podľa toho, čo má Rose oblečené, aby farebne ladila. Na Vianoce dostane princeznovskú posteľ a detský Range-Rover, ktoré špeciálne pre ňu dala rodina vyrobiť.

 

 

Mama Rose nenecháva nič na náhodu a prihlasuje ju na rôzne detské  súťaže krásy, v ktorých sa jej darí, predvádza ju na prehliadkových mólach a dostáva množstvo ponúk z modelingových agentúr. „Chcem aby si to užila a mala peniaze na všetko, čo chce. Keď ju oblečieme do niektorých z krásnych šiat, je taká šťastná a veselá, pretože sa jej dostáva veľa pozornosti,“ je presvedčená mama.  

 

 

Dievčatko má dokonca aj stránku na Facebooku, kde sa objavujú i negatívne komentáre. „Keď sme spolu vonku, ľudia hovoria o nej iba pekne, ale na internete sa stretávame aj s nepeknými reakciami. Je to ich názor, majú naň nárok, ale ja si myslím, že pravdepodobne len žiarlia,“ upokojuje sa Witney, ktorá je presvedčená, že pre dcérku robí to najlepšie čo môže a nie je na tom nič divného. 

 

Lacie Pope

Ďalšou Britkou, ktorá by sa obyčajnej hračky ani nechytila, je šesťročná Lacie Pope z Devonu. Dievčatko, ktoré by malo drať školské lavice s rovesníkmi a tešiť aj z úplne obyčajných vecí, má starosti skôr s tým, či si na seba navlečie oblečenia od Diora alebo od Armaniho a ktorej hračke vykladanej krištáľmi dá prednosť. Luxus jej dopriavajú rodičia, ktorí pravdepodobne nevedia, čo s peniazmi. Mama je bývalou kráľovnou krásy a modelkou, otcom, aj keď nie biologickým, zase predajca áut. 

 

 

Viacerí si ju v týchto dňoch všimli najmä pre teatrálny počin - malá boháčka sa rozhodla darovať svoje auto, audinku so Swarovského krištáľmi, na charitu. Poputuje ľuďom chorým na rakovinu. K čomu ju budú používať naozaj nevedno, pre podarenú rodinku je však dôležité najmä to, že vďaka "neuveriteľne dojemnému" darčeku sa mohli opäť raz popredvádzať pred kamerami. 

 

 

 

Fotogaléria


Foto: dailymail.co.uk
Zdroj: dailymail.co.uk

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia