Vyberte meno dieťatku (Alojzia)

Vyberte meno dieťatku (Alojzia)
Ilustračné foto
Zdroj: thinkstock.com
2014-10-23 09:01:06 |

Vybrať dieťaťu meno, ktoré ho bude sprevádzať po celý život, nie je jednoduché. Ak ste nerozhodní, môže vám napovedať aj charakteristika jednotlivých mien. Aké sú dnešné oslávenkyne Alojzie?

Ženské meno Alojzia je staronemeckého pôvodu a znamená "celá biela". Na Slovensku sa s Alojziou stretávame výnimočne. Nositeľky tohto krstného mena oslovujeme Lojza, Ala, Alka.

Alojzie sú smelé ženy pevne stojace nohami na zemi. Niekedy sa tvária trochu mrzuto a sú skôr uzavreté.mierne sebecké a obávajú sa, že sa priveľmi odhalia, ak budú milovať. V zamestnaní sú Alojzie spoľahlivé, praktické, pohotové, schopné prispôsobiť sa všetkým situáciám. Majú veľmi silný zmysel pre detail a pozoruhodnú pamäť. Alojzie majú trochu chladný pôvab, no sú stále a oddané.

Sú životaschopné. Náchylné sú akurát na prechladnutia. Stravou by si mali dopĺňať najmä draslík a vitamíny skupiny B. Ovplyvňuje ich planéta Merkúr. Ich šťastné farby sú oranžová a modrá. Ochranné rastliny čakanka, fenikel, ochranné kamene jaspis a nefrit.


Foto: thinkstock.com
Zdroj: TASR

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia