Viete, čo robia ženy na materskej naozaj?

Viete, čo robia ženy
Ilustračné foto
Zdroj: youtube.com
2014-10-26 00:01:31 |

Toto video nie je určené precitlivelým maminám ani príliš "dôležitým" otcom. Všetci ostatní sa však na ňom určite dobre zabavia.

Vidí vás manžel po návrate z práce večne nenamaľovanú, neupravenú, strhanú s kričiacim potomkom zaveseným na vašej nohe? Všade naokolo samozrejme panuje absolútny neporiadok a chaos, koberec je plný omrviniek, stolík pooblievaný od džúsu a na stenách nechýbajú čokoládové odtlačky dieťaťa? Výborne, robíte to správne. Presne tak má predsa domácnosť s malým dieťaťom vyzerať! Alebo aspoň tak to vidí autor tohto vtipného videa, určeného len pre otvorené duše, ktoré sa chcú zabaviť.

Realita je úplne iná. Všetci vieme, že byť mamou je to najťažšie „zamestnanie“ na svete a mamy to naozaj nemajú ľahké. Výskumy dokonca potvrdili, že starostlivosť o deti a domov je častejšie príčinou stresu ako preplnený pracovný diár a množstvo pracovných povinností. Mamy, ktoré sa po materskej či rodičovskej dovolenke vrátia do práce na plný úväzok, majú vo vyššom veku dokonca lepšie fyzické aj mentálne zdravie ako tie, ktoré sa rozhodnú, resp. si môžu dovoliť, zostať v domácnosti. A to je, dámy, vážne na zamyslenie!

Aj keď video koluje po internete už nejaký ten piatok, maminám a tatinom, ktorí sú "nad vecou" s veľkou pravdepodobnosťou dvihne náladu. Treba však smerom k pánom s plnou vážnosťou zdôrazniť, že ide o fikciu!

 


Foto: youtube.com
Zdroj: youtube.com

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia