Vyberte meno dieťatku (Jarolím)

Vyberte meno dieťatku (Jarolím)
Ilustračné foto
Zdroj: photl.com
2014-09-30 09:01:03 |

Vybrať dieťaťu meno, ktoré ho bude sprevádzať po celý život, nie je jednoduché. Ak ste nerozhodní, môže vám napovedať aj charakteristika jednotlivých mien. Akí sú dnešní oslávenci Jarolímovia?

Mužské meno Jarolím má grécky pôvod a v preklade znamená "sväté meno". Nositeľov tohto zvláštneho mena stretneme na slovenskom území len veľmi málo, vyskytuje sa skôr v Čechách.

Jarolímovia, ktorí majú meniny 30. septembra, sú muži obdarení pozoruhodnými schopnosťami. Vedia sa ovládať a radi plnia isté poslanie. Sú aj zdržanliví a miestami záhadní. Ide o schopných a serióznych študentov, ktorí sami rozhodujú o svojom živote. Samozrejme, veľmi skoro sa rozhodnú aj pre povolanie. Nájdeme ich všade tam, kde sa vyžaduje prítomnosť kompetentného, múdreho, komunikatívneho a nezištného človeka.

Jarolímovia sa rýchlo unavia a sú citliví na duševné prepracovanie. Zvyčajne mávajú problémy s krvným tlakom a priberaním. Do jedálneho lístka by si mali zaradiť najmä hlávkový šalát, citróny, jablká a orechy.

Ovplyvňuje ich planéta Slnko. Ich šťastné farby sú zlatá, hnedá a oranžová. Ochranné rastliny ľubovník, nechtík, ochranné kamene jantár a topás.

Popredný slovenský odborník na spoločenskú etiketu, štátny a diplomatický protokol JAROLÍM ANTAL aj slovenský koncertný majster JAROLÍM RUŽIČKA a ďalší JAROLÍMOVIA majú meno pripadajúce v slovenskom kalendári na posledný septembrový deň.


Foto: photl.com
Zdroj: TASR

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia