Oholený ocko riadne vydesil dcéru

Oholený ocko riadne vydesil
Ilustračné foto
Zdroj: youtube.com
2014-09-17 00:01:04 |

Zmena imidžu nemusí dopadnúť vždy na výbornú. Otecko, ktorý chcel urobiť zo seba „štramáka“ a oholil sa, spôsobil svojej malej dcére nepríjemný šok.

Bradley Bailey sa rozhodol prezentovať svoj nový imidž pred dcérkou naozaj škodoradostným spôsobom. Hru, pri ktorej sa schoval pod uterák a potom na ňu vykukol, vyvolávala u ratolesti salvy úprimného smiechu. Ten ju však prešiel, keď si na chvíľu odbehol, potajomky si oholil fúzy aj bradu a potom sa znovu skryl pod uterák. Nedočkavé dievčatko sa tešilo na pokračovanie super hry, no čakalo ho nemilé prekvapenie. Namiesto známej zarastenej oteckovej tváre sa zrazu spod uteráka vynorila úplne cudzia tvár...  Vystrašený pohľad dieťaťa, ktorý o chvíľu vystriedal neprestávajúci usedavý plač, hovorí za všetko.

Video pridala na youtube Bradleyho manželka Jennifer, ktorá sa spolu s manželom na dcérkinej priam hysterickej reakcii, dobre bavili. Zostáva veriť, že rovnaký druh humoru bude mať raz rada aj ona a o pár rokov sa pri pozeraní videa, ktoré v súčasnosti baví ľudí na internete, zasmejú spolu.   

 


Foto: youtube.com
Zdroj: youtube.com

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia