Keď sa o dieťa stará kreatívna teta, dopadne to takto

Keď sa o dieťa
Ilustračné foto
2014-08-23 00:01:37 |

Útok žraloka alebo nový Jurský park? Ani jedno, ani druhé. To len vtipná dvojica nafotila sériu fotiek dieťaťa svojich priateľov, ktoré strážili, v naozaj nebezpečných situáciách.

Keď priatelia poprosili švajčiarsky bezdetný pár, aby im postrážil ratolesť, najprv mali obavy, či to zvládnu. Nakoniec však obstáli na jedničku a tento deň im budú pripomínať vtipné fotky, ktoré vytvorili. Eric Thompson a Hannes Sigrist ich zverejnili na sociálnej Reddit. Ukazujú, ako sa snažia šesťmesačného drobca, ktorého mali na starosti, uchrániť pred rôznymi nástrahami vrátane UFO a Tyrannosaura rexa. K vtipným obrázkom nepotrebovali veľa, stačil dobrý nápad a fotoshop.

„Strážili sme ho prvýkrát po celý deň aj noc, preto sme boli celkom nervózni. Keď sa staráte o dieťa, ktoré nie je vaše a vy ešte svoje ani nemáte, je to veľká zodpovednosť a chcete robiť všetko dobre,“ hovorí Hannes. „Po tom, keď rodičia, naši najbližší priatelia, odišli, začali sme si predstavovať, čo je tá najhoršia vec, ktorá by sa nám mohla stať a dostali sme tieto nápady. Výborne sme sa pri tom uvoľnili a užili si aj s malým naozaj zábavný deň,“ opisuje svoje pocity. Nakoniec boli spokojní úplne všetci na čele s bábätko, ktoré podľa Hannes zaspalo v obvyklom čase s úsmevom na perách.  „Teším sa, keď mu ukážeme tieto fotky o desať rokov so slovami: Mladý muž, tento deň sme si spolu skvele užili,“ dodáva.

Eric a Hannes pomocou fotoshopu vytvorili vtipné fotky, na ktorých ukazujú ako poctivo sa starajú o dieťa svojich priateľov.

Hannes so strachom pozerá na obrovského medveďa, ktorý sa z ničoho nič za ňou objavil. Žiadna sranda, keď varujete malé bábätko...

 


Ufo tiež určite patrí k jednému z nebezpečenstiev, s ktorými sa pri strážení dieťaťa ľudia bežne stretávajú...
 
Veru, veru, taký Tyranosaurus rex môže číhať za každým rohom, tu je jasný dôkaz... našťastie, Hannes to zvláda
 
Pri opatrovaní vás môže napadnúť aj veľký had. Výborne Hannes, najdôležitejšie je udržať v bezpečí dieťa...
 
Útok veľkého žraloka? No jasné, ďalšie bežné nebezpečenstvo. Dobrá teta však aj toto zvládla na výbornú a chlapček opatrovanie prežil...
 
 
 

Fotogaléria


Foto: reddit.com
Zdroj: dailymail.co.uk

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia