Osem dôvodov prečo milovať tehotenské telo

Osem dôvodov prečo milovať
Ilustračné foto
Zdroj: profimedia.sk
2014-05-12 00:01:29 |

Tehotná žena sa zvyčajne necíti príliš pohodlne. Na druhej strane, väčšie prsia a guľaté bruško prinášajú viacero výhod, pre ktoré by ste si mohli svoje telo zamilovať.

1. Máte zámienku k noseniu pohodlného oblečenia. V tehotenstve sa nemusíte stále kontrolovať v zrkadle, či vám padnú úzke džínsy alebo vám legíny príliš neobopínajú plnšie stehná. S hrdosťou si môžete obliecť tričko o tri čísla väčšie a nikomu to nebude pripadať divné.

2. Vaše prsia sú magnetom. V tehotenstve sa aj ženy, ktoré bežne nosia podprsenku s najmenším košíkom, tešia väčšiemu dekoltu. Užite si tento čas.

3. Tehotenský sex. Úprimne, nebudete si ho síce vášnivo užívať celých deväť mesiacov, ale keď už k nemu príde, vďaka zvýšenému prietoku krvi  ho precítite omnoho intenzívnejšie ako inokedy.

4. Žiadna menštruácia. Nie je to príjemné, že nemusieť každý mesiac myslieť na „svoje dni“ a môžete si užiť niekoľkomesačnú prestávku?

5. Žiadna antikoncepcia a stres z nechceného otehotnenia. Aj keď ste bábätko neplánovali a akosi sa vám „prihodilo,“ keď už ho máte v brušku, obavy môžete hodiť za hlavu a vychutnávať si partnera plnými dúškami.

6. Nikdy nie ste sama. Aj keď váš spoločník v brušku má najväčšiu radosť z toho, že vás kope z celej sily, máte ho bez prestávky nablízku ako nikoho iného.

7. Máte dobrú výhovorku pre intenzívnejšiu starostlivosť o seba. Keď si bežne neviete nájsť čas na kozmetičku, manikúru, pedikúru alebo masáže, využite na to obdobie tehotenstva. Kedy inokedy sa budete môcť tak hýčkať? Po príchode bábätka na svet ťažko. A presne toto je obdobie, keď to pochopí aj váš partner.

8. Tehotenské bruško prináša veľa výhod. Slúži ako výkladná skriňa. Ľudia sa k vám správajú ohľaduplnejšie a milšie. Aspoň vo väčšine prípadov. A môžete si bez výčitiek dovoliť dopriať si viac jedla ako inokedy.


Foto: profimedia.sk
Zdroj: huffingtonpost.com

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia