Horoskopy pre deti v skratke

Horoskopy pre deti v
Ilustračné foto
Zdroj: thinkstock.com
2017-07-13 00:36:34 |

Idete sa zo svojho potomka zblázniť alebo naopak, každý deň vás milo prekvapí? Možno to súvisí so znamením zverokruhu, v ktorom prišlo dieťa na svet.

Horoskopy – niekto by bez prečítania horoskopu ani nevyšiel z domu, pre iného je to zábava a podľa ďalšieho úplná strata času. Nech je ako chce, určite dokážu spestriť deň a možno v tomto naozaj stručnom opise predsa len svoje dieťa nájdete:

Býk

Znamenie Býk napovedá, že dieťa narodené medzi 21. aprílom a 21.májom je tvrdohlavé a silné. Zároveň je však neskutočne prítulné, sladké a milujúce.

Lev

Astrológia nám hovorí, že malé Levíča (23. júl – 22. august) rozžiari každé miesto svojim teplom a úsmevom. A to najmä vtedy, keď môže byť stredom pozornosti.

Blíženci

Rodičia detí Blížencov (21. máj – 20. jún) musia byť pripravení na to, že ich deti patria k tým najzvedavejším a najvšetečnejším, preto si vyžadujú extra pozornosť.

Ryby

Pripravte sa na to, že deti Ryby (19. 2. - 20. 3.) budú potrebovať viac pozornosti a hýčkania ako iné. Ich citlivá dušička potrebuje uistenie o vašej láske.

Vodnár

Deti Vodnári narodené medzi 21. januárom a 19. februárom sú celkom náročné, často sa dostanú do problémov, no sú aj ich vynikajúcimi riešiteľmi. A sú to jednoznačne osobnosti!

Panna

Organizácia, poriadok, a detaily sú tým, čo je pre vaše dieťa Pannu narodené od 23. augusta do 22. septembra, typické. Rozum je na prvom mieste, ostatné až potom.

Váhy

Váhy potrebujú mať všetko v rovnováhe. Deti narodené v tomto znamení - od 23. septembra do 22. októbra, sú sladké, milujú svojich súrodencov a rodinné spory nesú ťažko.

Baran

Pri tejto kôpke energie budete potrebovať riadnu dávku trpezlivosti. Malý Baran narodený od 21. marca do 20. apríla je absolútne nezávislý, no nevyhnete sa jeho záchvatom hnevu.

Rak

Deti, ktorých astrologickým znamením je Rak (21. jún – 22. Júl), sú rady obklopené rodinou. Istotu pre ne znamenajú rutiny a svoju zónu pohodlia opúšťajú veľmi ťažko.

Kozorožec

Deti narodené v znamení Kozorožca (22. december – 19. január) sú podľa astrológie veľmi praktické, silné a svojrázne. Vždy budete vedieť čo a kedy dieťa Kozorožec chce.

Strelec

Ak sa vaše dieťa narodilo medzi 22. novembrom a 21. decembrom, máte doma prieskumníka, s ktorým sa nudiť nebudete. Strelci sú zvedaví, radi získavajú vedomosti a skúsenosti.

Škorpión

Deti narodené od 24. októbra do 22. novembra sú detektívmi v zárodku. Prirodzene ich priťahuje tajomno a rady lúštia záhady. Ľudia s týmto znamením veľmi vnímajú emócie.

Mohlo by vás tiež zaujať:

Deň narodenia: Čo hovorí o osobnosti dieťaťa

Hviezdy: Aké talent nadelili vášmu dieťaťu?

 


Foto: thinkstock.com
Zdroj: az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia