Rozvedení rodičia sa kvôli synovi aj naďalej spolu fotia

Rozvedení rodičia sa kvôli
Ilustračné foto
2017-04-17 00:33:13 |

Aj keď sa Victoria Baldwin a Adam Dyson rozviedli, okrem rozkošného syna Brucea ich naďalej spája jedna tradícia. Každoročne si s ním urobia jednu rodinnú fotku.

Bývalí manželia síce zistili, že nedokážu spolu žiť, no pre lásku k synovi sa rozhodli pokračovať v tradícii každoročne sa dať spoločne vyfotiť ako rodina. Pravidelné fotenie si dohodli ešte v časoch veľkej lásky, keď bol Bruce vo Victoriinom brušku. To bolo v roku 2013. 

Po čase sa pár rozišiel, no spoločnú fotku si chcú robievať aj naďalej. Dôvodom je láska k synovi a túžba, aby nemal na detstvo nepekné spomienky a aby ho rozvod rodičov nepríjemne nepoznačil.

Zladiť termíny a stretnúť sa pre jednu fotku nie je u Victorie a Adama vôbec jednoduché. Kým ona pôsobí v armáde na Aljaške, Adam žije v Južnej Karolíne. Bruce je pre obidvoch rodičov taký dôležitý, že vždy si naplánujú všetko tak, aby sa raz za 12 mesiacov stretli a dali sa spoločne odfotiť.

„Prvé dve fotky vznikli v čase, keď sme boli ešte manželmi. Ďalšie dve vznikli už po rozvode,“ opisuje Victoria. „Už sa neľúbime, naše názory sú rozdielne, nie sme najlepšími priateľmi a občas sa priam nenávidíme. Ale viete čo sme? Navždy budeme rodičmi nášho syna, kvôli ktorému sme v kontakte, pre jeho spokojné, šťastné a veselé detstvo,“ dodáva. Ako zdôrazňuje, obaja sú tu pre neho a obaja chcú mať veľa spoločných spomienok s ním. Spoločné fotky budú jednou z nich. Snímky zverejnila Victoria na Facebooku na stránkach Love What Matters a veľmi rýchlo sa stali hitom.

Prečítajte si tiež:

Takto si udržíte dobré manželstvo

Sedem varovných signálov, že v manželstve máte problém

 

Fotogaléria


Foto: Facebook/Love What Matters
Zdroj: az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia